Hydraulinen mehupuristin Vares 18 l ja omenamurskain Fruit Shark
Hydraulinen mehupuristin Vares 18 l ja rouhija Fruit Shark

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus
Mehun valmistussarja, joka sisältää 18-litraisen Vares-hydraulipuristimen ja sähköisen rouhijan Fruit Shark B1600.

Hydraulinen mehupuristin Vares 18 l ja omenamurskain Fruit Shark


HYDRAULINEN MEHUPURISTIN VARES 18L

Klassinen mehupuristin vahvalla rakenteella sekä 18 litraisella korilla ja 2T hydraulisella tunkilla. Kaikki mehuun koskettavat osat ovat ruostumatonta terästä. Valmistettu Tšekissä.

  • Korin tilavuus: 18 litraa
  • Tunkin puristusvoima: 2000 kg
  • Paino: 33 kg
  • Korin korkeus: 37 cm
  • Korin halkaisija: 25 cm
  • Sisältää suodatinpussin
Erittäin kätevä ja jykevä puristin on pienempi, ja sillä on 18 litrainen kori ja 2T hydraulinen tunkki 2000 kg nostovoimalla. Sen suurin etu on sen erinomainen käsiteltävyys puristuksen aikana. Tunkkia ei tarvitse poistaa. Puristus tapahtuu kolmessa vaiheessa. Säätääksesi vaiheiden välillä puristuksen aikana, käytä ylempää tankoa, jolla on kolme aukkoa. Aloita puristus asettamalla puristin alimpaan aukkoon. Puristuksen jälkeen aseta puristin korkeampaan aukkoon ja toista prosessi. Viimeistele puristus asettamalla puristin ylimpään aukkoon. Tällöin tunkin puristuskyky on suurimmillaan. Puristaminen on helppoa ja nopeaa.

Korin tilavuus 18 l vastaa Fruit Shark silppurin yhden astian tilavuutta. Puristuskori on valmistettu 3mm paksusta ruostumattomasta teräksestä ja puristuslevy on 6 mm paksua ruostumatonta terästä.

Jotta voidaan ylläpitää parhainta mahdollista puhtautta hedelmämehulle sekä nopeuttaa ja helpottaa käsittelyä täytön ja tyhjennyksen aikana, suosittelemme suodatinpussin käyttämistä puristimen sisällä. Mehua ei tarvitse suodattaa myöhemmin.

SÄHKOINEN HEDELMÄMURSKAIN FRUIT SHARK


  • Tuottavuus: jopa 500 kg tunnissa
  • Teho: 1,1 kW / 16A
  • Nopeus: 2800 rpm
  • Toimii 220V virtalähteellä
Murskain on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa hygienisen käytön, siistin ulkonäön, korkean kestävyyden sekä pitkän palveluiän. Murskaimen moottorin teho on 1,1 kW (230 V). Murskain on hedelmien käsittelyyn esim. erityisesti omenien ja muille puristetuille hedelmille. Hedelmät murskataan erittäin nopealla ja yksinkertaisella tavalla. Murskatun aineksen koostumus on sopiva jatkokäsittelylle puristukseen, joka varmistaa parhaimman mehusaannon. Fruit Shark murskaimella voidaan käsitellä myös kivellisiä hedelmiä (kivien kanssa).

Tämä tuote lisättiin koriin