Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99 eur tilauksille

Ammattimaiseen käyttöön

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja mehun tuotannon suunnitteluun alkaen ideoista ja neuvoista täysin toimivaan ja tuottavaan tuotantolinjaan asti. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat mukautettu sinun tarpeisiisi. Ota vapaasti yhteyttä ja löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun, olet sitten start-up tai jo toiminnassa oleva valmistaja. 

Koneet ja tarvikkeet pienille yrityksille auttamaan tuotantoprosessin optimoinnissa tuotettaessa suuria määriä juomia. Jos on tarpeen, laitteita voidaan ostaa täydentämään jo olemassa olevaa tuotantolinjaa tai niitä voidaan käyttää erikseen. On myös mahdollista kasata kokonainen tuotantolinja, joka täyttää erityiset tuotantotarpeesi. 

Tarjoamme tarkkaan valitun valikoimaan korkean laadun koneita ja tarvikkeita merkeiltä kuten Voran, Gebhardt ja Speidel, jotka soveltuvat mehuntuotannon eri vaiheisiin – omenien puhdistuksesta niiden syötöstä silppuriin sekä pullojen korkitukseen ja etikettien kiinnittämiseen asti. Lisäksi tarjoamme tuotevalikoimassamme Carbofreschin hiilihapotuslaitteita ja Lancmanin korkealaatuisia puristimia.


Bulkki astiakippari Voran GKE 1000/1250

Astioiden tyhjennyslaite on suunniteltu käytettäväksi erityisesti puhdistus/murskaus -yhdistelmälaitteiden WALC ja WAR65 kanssa.

Puhdistus- lajittelupöytä Voran BRM

Puhdistus- ja lajittelupöytä BRM2000 on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistamiseen ja lajitteluun käsin.

Hydrauliset puristimet Lancman VS-A

Lancmanin VS-A -sarjan puristimet sopivat pienemmille valmistajille. Puristimien korit, jalusta ja alustat ovat ruostumatonta terästä ja korien tilavuus on 35 - 120l.

Hydraulinen koripuristin Voran 60K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella ja jopa 180 kg/t tuottavuudella. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Pakkapuristin Voran kiertyvillä astioilla

Voranin hydraulisissa pakkapuristimissa on kaksi puristusastiaa, jotka ovat kiinnitetty kiertyvään alustaan. Puristimien kanssa toimitetaan 2 täyttä sarjaa levyjä ja kankaita, jotka mahdollistavat astian täytön samalla kun toista astiaa puristetaan. Tarjolla mallit 600 ja 1200 kg/h tuottavuuksilla:

 • 100P2 
 • 180P2

Hihnapuristin Voran EBP350

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 300 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Mehupumppu Voran 2000l/h

Mehupumppu Voran, tuottavuus 2000 l/h. 

kruvipump purustatud massile

kruvipump purustatud puuviljamassi  või marjade teisaldamiseks

Suodatin DN 25

Putkisuodinyhdistelmä kahdella ruostumattomasta teräksestä tehdyllä rinnakkaisella skriinillä karkean suodattamisen aikaansaamiseksi. 

Speidel mahuti tüüp BO

pealt lahtine või kaanega
maht 10 - 1650 l

Pullon täyttökone 2-3-4-6 paikkainen

2-3-4-6 kohaline täiteseade roostevabast terasest 0,25 - 5 l pudelitele. Võimalik varustada tasemeanduriga ning ühendada pastörisaatoriga.

Korkituskone TV900

poolautomaatne korgisulgur erineva läbimõõduga ja kõrgusega pudelite jaoks sobib mitmele korgitüübidele, näiteks:

 • MCA korgid
 • PP28 korgid
 • Twist-Off korgid
 • BVS Ø30x60 korgid
 • Stelvin korgid

Etikettikone Flexlabeller PE

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller PE sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Puristuskankaat

Puristuskankaat lukuisille mehupuristimille. Tarjolla ohuempana kankaana (SC-1670) marjojen puristamiseen ja paksumpana kankaana (CN-500) omenoiden ja kivellisten hedelmien puristamiseen. Tarjolla eri kokoina.

Puhdistus- nostin - järjestelmä Voran SA200 sekä murskain RM2,2

Puhdistusjärjestelmä koostuu lajitteluristikosta, pesuastiasta, ketjukuljettimesta ja lisättävästä käännettävästä keskipakoisesta murskaimesta RM2,2. Soveltuu hedelmien, marjojen ja vihannesten käsittelyyn.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPX

Lancmanin VSPX-sarjan puristimissa on kallistettava kori. Korit ja alusta ovat ruostumatonta terästä. Runko on terästä ja maalattu. Tarjolla malleina, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Hydraulinen koripuristin Voran 100K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasia puusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Pakkapuristin Voran ulosvedettävällä astialla

Voranin hydrauliset pakkapuristimet ulosvedettävillä astioilla, joiden tuottavuus on 150 - 600 kg/t:

 • 50P1 (yhdellä astialla)
 • 100P1 (yhdellä astialla)
 • 100P2 (kahdella astialla)

Hihnapuristin Voran EBP500

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 700 kiloa omenamäskiä tunnissa.

mahla kogumisvann pumbaga

mahla kogumisvann sisseehtiatud pumbaga asetatakse mahlapressi alla ja mahlapressist väljuv mahl juhitakse edasi kogumismahutisse

Speidel mahuti tüüp BD

survevaba mahuti, pealt ava 220 mm luugiga
maht 100 - 320L

Pullon täyttökone 2-3-5-8 paikkainen

Mitmekohalised villimiseadmed pudelite jaoks

Etikettikone Flexlabeller Evoluzione

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller Evoluzione sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Puhdistus- murskaus- järjestelmä Voran WALC 40

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, pystysuorasta auger-mallisesta nostimesta ja lisäosana toimitettavasta Voran murskaimesta RM40. Tarjolla olevat mallit Voranin hydraulisille paalauspuristimille käännettävillä syöttimillä (100PS/180PS) ja Voran  EBP500/580/650 suotonauhapuristimet.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPIX

Lancmanin VSPIX-sarjan puristimissa on kallistettava kori ja se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Tarjolla on malleja, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella 60 litran korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 180 kg/t. Mukana toimitetaan Voran murskain RM1,5. 

Hihnapuristin Voran EBP650

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1500 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FD

survevaba mahuti, pealt ava 220 mm luugiga, maht 100 - 625L

Pullon täyttökone Voran 4-6 paikkainen

Lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pullottamiseksi 0,25-5 litran pulloihin, sisältäen ruostamattomasta teräksestä valmistetun puskurisäiliön syöttölinjastolle.

Bag-in-Box täyttökone Voran MBF500

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä, lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pakkaamiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran standardipakkauksiin, tuottavuus 500 l/h.

Etikettikone Flexlabeller PE-A

Poolautomaatne sildistamismasin FleXlabeller PE-A sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Keskipakoinen murskain Voran RM 1,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 650 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Puhdistuskone ja murskain WAR65 pakkapuristimelle

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, vertikaalisesta auger-tyyppisestä nostimesta sekä asennettavasta keskipakoismurskain RM5,5:sta.

Koripuristin Voran 100K murskaimella RM 1,5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Mukana toimitetaan Voran hedelmämurskain 1,5 kW.

Hihnapuristin Voran EBP1200

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 3000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FO1

pealt lahtine või kaanega mahuti
maht: 220 - 910L

Pastörointilaite PA50

läbivoolne pastörisaator mahla pastöriseerimiseks,
tootlikus 60-80l tunnis

Bag-in-Box täyttökone Voran MBF750

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä, lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pakkaamiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran standardipakkauksiin, tuottavuus 750 l/h.

Etikettikone Flexlabeller PE-Q

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller PE-Q kandiliste klaasist pudelitele ja purkide sildistamiseks.

Keskipakoinen murskain Voran RM 2,2

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 1000 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Hihnapuristin Voran EBP580

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FO2

pealt lahtine või kaanega mahuti
maht: 300 - 910L

Pastörointilaite Voran PA90 (sähköinen)

Sähköinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihdolla, tuottavuus 120 l/h. 

Keskipakoinen murskain Voran RM 5,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 4200 kg/h. Sopii siemenhedelmien, kivellisten hedelmien, marjojen ja raparperin murskaamiseen.

Speidel mahuti tüüp SO-Z

mahuti mahuga 530 - 1 000l, all plastikust alus tõstukiga liigutamiseks. Lisavarustusena saadaval segaja - mikser.

Pastörointilaite PA180E (sähkoinen)

Sähkoinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihdolla, tuottavuus 100 - 180 l/h.

Bag-in-Box täyttökone Voran MBF1500

Puoliautomaattinen Bag-in-Box lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen sekä kylmien viinien pakkaamiseksi 3, 5, 10 ja 20 standardipakkauksiin. 

Murskain ruostumattomasta teräksestä Voran BG2

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruoka-aineksen käsittelyyn sopiva murskain, jossa vaihdettavat silppurilevyt. Tuottavuus 2000 kg/h.

Pastörointilaite PA300 EA, 18-27 kW

Sähkoinen pastörointilaite koaksiaalisella lämmönvaihtimella (putkimainen lämmönvaihdin) sekä automaattisella lämpötilan valvonnalla hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi. Tuottavuus 200-300 l/h. 

Pastörointilaite gas 500 - 1500 l/h

Kaasukäyttöinen pastörointilaite levylämmönvaihtimella sekä automaattisella lämpötilan valvonnalla hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi, tuottavuus 500 - 1500 l/h:

 • PA 500-RWT-G 
 • PA 750-RWT-G 
 • PA 1500-RWT-G 

Pastörointilaite öljy el 400 - 2000 l/h

Öljykäyttöinen pastörointilaite sekä levylämmönvaihdin automaattisella lämpötilan valvonnalla hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi, tuottavuus 400 - 2000 l/h:

 • PA 400-RWT-G 
 • PA 600-RWT-G 
 • PA 1000-RWT-G 
 • PA 2000-RWT-G 

Speidel mahuti tüüp LD-T

horisontaalne mahuti mahuga 1050 l, üleval luuk NW 400 klappkaanega ja õhutusavaga DN 50, allpool väljalaskeava NW 50