Ammattimaiseen käyttöön

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja mehun tuotannon suunnitteluun alkaen ideoista ja neuvoista täysin toimivaan ja tuottavaan tuotantolinjaan asti. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat mukautettu sinun tarpeisiisi. Ota vapaasti yhteyttä ja löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun, olet sitten start-up tai jo toiminnassa oleva valmistaja. 

Koneet ja tarvikkeet pienille yrityksille auttamaan tuotantoprosessin optimoinnissa tuotettaessa suuria määriä juomia. Jos on tarpeen, laitteita voidaan ostaa täydentämään jo olemassa olevaa tuotantolinjaa tai niitä voidaan käyttää erikseen. On myös mahdollista kasata kokonainen tuotantolinja, joka täyttää erityiset tuotantotarpeesi. 

Tarjoamme tarkkaan valitun valikoimaan korkean laadun koneita ja tarvikkeita merkeiltä kuten Voran, Gebhardt ja Speidel, jotka soveltuvat mehuntuotannon eri vaiheisiin – omenien puhdistuksesta niiden syötöstä silppuriin sekä pullojen korkitukseen ja etikettien kiinnittämiseen asti. Lisäksi tarjoamme tuotevalikoimassamme Carbofreschin hiilihapotuslaitteita ja Lancmanin korkealaatuisia puristimia.


Lue lisää mehuntuotantomenetelmistä Rovaniemen Koulutuskuntayhtymän kotisivuilta