Miten valita oikea hedelmänmurskain?

Voit valita käsikäyttöisen tai sähköisen hedelmämurskaimen poimittavien hedelmien määrän, halutun tuottavuuden ja taloudellisuuden perusteella. Verkkokaupassamme on valittavana erilaisia malleja, joista jokaisella on omat etunsa.

Tarjoamme sekä käsikäyttöisiä hedelmämyllyjä (joita voi kutsua myös mekaanisiksi tai manuaalisiksi hedelmämurskaimiksi) että sähköisiä hedelmämurskaimia eri tehoilla, kattaen eritasoisten mehunvalmistajien tarpeet, niin harrastus- kuin ammattikäyttöön.

Mekaaniset tai käsikäyttöiset hedelmänmurskaimet sopivat sekä hedelmille että marjoille, mutta еnsisijaisesti ne on suunniteltu omenamurkaimiksi.

Suosittelemme murskaamaan omenat 1-2 tuntia ennen puristamista, jolloin mehu erottuu parhaiten murskatusta massasta ja saat lisää mehua seuraavassa vaiheessa, puristamalla.

Älä aliarvioi käsikäyttöisiä murskaimia. Niiden käyttö ei vaadi ylimääräistä fyysistä voimaa. Murksaimen tehokkaat veitset käsittelevät hedelmät ja marjat helposti.

Suuren kampipyörän ansiosta syntyy suuri vääntömomentti, mikä tarkoittaa, että hedelmien nopeaan ja tehokkaaseen murskaamiseen ei tarvita fyysistä voimaa.

Mekaanisella murskaimella kaksi henkilöä voi käsitellä (toinen kääntää kampea, toinen laittaa omenat sisään) jopa 300 kg omenoita tunnissa. Jos työskentelet rauhassa ja pidät taukoja, voit murskata 100-200 kiloa hedelmiä tunnissa.

Käsikäyttöiset hedelmänmurskaimet:

  • Sopivat pienille hedelmä- ja marjamäärille
  • Eivät vaadi sähköä
  • Helppokäyttöisiä ja puhdistettavia
  • Toimiva vaihtoehto pienemmälle budjetille

Sähköiset hedelmämurskaimet, joita tarjoamme, ovat erittäin tuottavia ja käsittelevät mallista riippuen 500-1000 kiloa hedelmiä tunnissa. Murskattu massa on riittävän hienojakoista, mikä lisää mehun määrää ja edistää siten hedelmien tuottoa.

Kaikki kotikäyttöön tarkoitetut sähköiset omenamurskaimet on valmistettu 220 V jännitteelle.

Sekä käsikäyttöisissä että sähkömurskaimissa on leveät suppilot, joten voit kaataa omenat suoraan ämpäristä.

Sähkökäyttöiset hedelmänmurskaimet:

  • Nopeampia ja tehokkaampia kuin käsikäyttöiset murskaimet
  • Käsittelevät suuria hedelmämääriä
  • Sopivat erinomaisesti kotitalouskäyttöön ja pienimuotoiseen tuotantoon
  • Saatavilla eri malleja eri kapasiteeteilla

Valinta riippuu siitä, kuinka paljon hedelmiä haluat murskata, toivotusta tuottavuudesta ja budjetistasi. Verkkokaupastamme löydät useita eri malleja, joista jokaisella on omat etunsa.

Jos haluat murskata vain vähän hedelmiä silloin tällöin, käsikäyttöinen murskain riittää. Jos kuitenkin suunnittelet murskaavasi säännöllisesti tai haluat käsitellä suuria hedelmämääriä kerralla, tarvitset sähkökäyttöisen murskaimen.


Katso:
Käsikäyttöiset hedelmämurskaimet
Sähköiset hedelmämurskaimet