vesipainepuristin Speidel 20l ruostumatonta terästä

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus

Kätevä hydraulinen mehupuristin korkealla mehunsaannolla sopii hedelmien ja marjojen puristamiseen.


  • Tilavuus: 20 l
  • Paino : 14 kg
  • Suurin paine puristimen sisällä: 3 baaria
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Sisältää suodatinpussin ja roiskesuojanVesipainepuristimet ovat hydraulisia puristimia, jotka toimivat tavallisella vedenpaineella. Vesipainepuristimet eivät vaadi sähköä tai fyysistä voimaa ja ne sopivat mehun puristamiseen etukäteen silputuista omenoista, viinirypäleistä, raparperista, punaviinimarjoista ja monesta muista hedelmistä, vihanneksista ja marjoista.

Puristamiseen tarvitaan 2-3 baarin paine (muissa yksiköissä 2-3 kg/cm2 tai 2-3 atm), joka on tavallisesti tarjolla kotitalouksissa. Suurin paine puristimen sisällä on 3 baaria ja sen ylittyessä ylimääräinen paine vapautetaan varoventtiilin kautta. Sen suuren painekapasiteetin ansiosta vesipainepuristimilla voidaan saavuttaa korkeat mehusaannot. Yksinkertaisesti murskaa hedelmät, viinirypäleet tai marjat ja täytä hydraulinen puristin, avaa hana ja katso kuinka hanaveden paine puristaa murskatun materiaalin sisältä ulospäin verkotettua koria vasten. Puristinta voidaan myös käyttää raparperin, hunajakennojen, tomaattien, tupakan tai sitrushedelmien puristamiseen.

Puristinta voidaan myös käyttää raparperin, hunajakennojen, tomaattien, tupakan tai sitrushedelmien puristamiseen. Nopea puristus ja lyhyt virtausetäisyys auttavat säilyttämään vitamiinit; mehulla on ihanan raikas aromi. Korkean paineen ansiosta saavutat poikkeuksellisen korkean mehusaannon, vaikka kori olisi vain osittain täynnä.Tämä tuote lisättiin koriin