vesipainepuristin 40l ruostumatonta terästä

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus
tämä vesikäyttöinen mehupuristin on edullinen vaihtoehto Speidelin mehupuristimille. Tätä vesipainepuristinta voidaan käyttää mehun valmistamiseen marjoista ja omenoista. Vesipainepuristin tulee kytkeä ulkovesihanaan, ja paine synnytetään kumikalvon kautta koko puristimen pituudelta, jotta saadaan mahdollisimman suuri määrä mehua puristettaessa hedelmiä tai marjoja. Puristusprosessi on nopea ja yksinkertainen, ja suljettu järjestelmä tarkoittaa, ettei vesi pääse yhteyteen hedelmälihan ja hedelmämehun kanssa. Murska hedelmät ennen kuin laitat ne vesipainepuristimeen. Käytä suodatinpussia, jotta murskatut hedelmät eivät pääse ulos reikien kautta.

  • kori ja mehukouru ruostumattomasta teräksestä
  • korin tilavuus 40 litraa
  • korin halkaisija 345 mm
  • korin korkeus 470 mm
  • paino 17.5 kg
  • maksimipaine 3 bar
  • mukana suodatinpussi

Toimet ennen käyttöönottoa

Pese kaikki vesipainepuristimen osat ja sudotatinpussi huolellisesti puhtaalla vedellä. Asenna jalat runkoon.


Käyttö

1. Aseta sudotinpussi koriin ja taita se ulos korin yläreunasta, jotta täyttö sujuu helpommin.
2. Sijoita keruusäiliö mehukourun alle puristetun mehun keruuta varten.
3. Täytä painepussi hedelmälihalla.
4. Taita painepussi yläosasta yhteen ja laita kansi kiinni. Kiinnitä kansi aluslaatan ja lukkomutterin avulla.
5. Liitä vesiletku tuloliittimeen, avaa vesihana sekä tuloventtiili.
6. Paina ilmanpoistoventtiiliä alaspäin, kunnes siitä tulee vettä ja kumisessa sisäsäiliössä ei ole enää ilmaa. Anna kumikalvon täyttyä vedellä. Kun vedenpaine nousee 3 baariin, varoventtiili aktivoituu ja vettä alkaa virrata ulos. Sulje tuloventtiili paineen ylläpitämiseksi vesipainepuristimessa.
7. Hedelmämehu puristuu ulos korin rei’istä ja valuu säiliöön mehukourun kautta. Jos kumikalvon paine laskee, voit avata tuloventtiilin ja sulkea sen uudelleen, kun haluttu paine on saavutettu.
8. Kun kaikki mehu on puristettu hedelmälihasta, juoksuta vesi ulos kumikalvosta avaamalla poistoventtiili ja painamalla ilmanpoistoventtiiliä. Voit hyvin kerätä veden omaan säiliöönsä ja käyttää sitä hedelmien huuhtelemiseen tai puutarhan kasteluun.
9. Kun kumikalvo on tyhjä, voit ruuvata vesipainepuristimen kannen auki ja nostaa painepussin ulos. Tyhjennä pussi kuivasta hedelmälihasta.
10. Puhdista kaikki osat välittömästi käytön jälkeen ja huolehdi siitä, ettei hedelmälihaa ja -mehua jää pintoihin.

Puhdistaminen ja kunnossapito


Pese vesipainepuristimen osat lämpimällä vedellä ja kuivaa ne huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Pese painepussi käsin tai pesukoneessa enintään 30 asteessa. Säilytä vesipainepuristinta kuivassa paikassa valolta suojattuna. Jos vesipainepuristinta ei käytetä pitkään aikaan, voitele ruuvikierteet ja metallipinnat kevyellä ruokaöljykerroksella.

Turvallisuusohjeet

Vesipainepuristimen saa liittää vain vesijohtoon. Kuminen kalvo saattaa räjähtää, jos se liitetään paineilmaan!
Kumisen kalvon paine ei saa ylittää 3 baaria. Tarkkaile painemittaria ja sulje vedentulo, jos paine nousee 3 baariin.
Sisäänrakennettu varoventtiili aktivoituu, jos paine nousee liian suureksi. Kumikalvo saattaa mennä puhki, jos se altistuu teräville kulmille kuten teräväreunaisille kiville tai murskautuneille hedelmänkiville, esimerkiksi luumunkiville.
Kumikalvoa ei saa altistaa suoralle auringonvalolle, koska UV-säteet voivat haurastuttaa kumia.

Tämä tuote lisättiin koriin