mehupuristin Fratelli Baesso V25 inox

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus

Mehupuristin Fratelli Baesso V25 Inox ruostumattomasta teräksestä, korin tilavuus 20l. Toisin kuin toisissa Fratelli Baesso mehupuristimissa V20 INOX mallissa on kori, runko ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kierretanko.

  • Tilavuus: 20l
  • Paino: 18 kg
  • Korin korkeus: 40 cm
  • Korin läpimitta: 20 cm
  • Aukkojen halkaisija: 4 mm
  • Sisältää suodatinpussin
valmistettu Italiassa

Toisin kuin toisissa Fratelli Baesso mehupuristimissa V25 INOX mallissa on kori, runko ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kierretanko. V25 INOX puristimen kierretangossa on kestävät trapetsikierteet ja kulutusta kestävä pronssinen kierresauva rungon sisällä.

Kori on helppo ja nopea täyttää murskatuilla hedelmillä kääntyvän rungon ansiosta. Avaamalla kiinnitykset pystyt kääntämän rungon. Tämän jälkeen laita suodatinpussi puristimen korin sisälle ja täytä se murskatuilla hedelmillä. Suodatinpussi pitää murskatut hedelmät korin sisällä ja suodattaa mehun mäskistä. Kun käytetään suodatinpussia puristuksen aikana, ei ole tarvetta suodattaa mehua myöhemmin. Kun suodatinpussi on täytetty, pussin reunat käännetään toistensa päälle, jotta murskattu massa ei pääse ulos pussista.

Voit aloittaa puristamisen heti, kun olet palauttanut rungon alkuasentoon ja kiristänyt kiinnitykset. Tämän jälkeen puristimien kahvoja täytyy pyörittää kunnes puristin koskettaa korin sisällä olevaa pussia. Puristimen painetta tulee nostaa hitaasti pyörittämällä puristimen kahvaa hitaasti ja välttää täyden puristuksen lisäämistä. Muuten mehu ei pysty virtaamaan pois mäskistä ja mehun saanto massasta on alempi.

Korin alla oleva astia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kerää kaiken ulos virtaavan mehun murskatuista hedelmistä. Sen alle tulee sijoittaa keräysastia tai ämpäri, johon kerätään mehu puristuksen lopuksi.

Suosittelemme, että purat puristimen käytön jälkeen ja huuhtelet sen vedellä.

Alla olevissa kuvissa on näytetty kuinka mehu puristetaan Fratelli Baesso V25 INOX mehupuristimella.

Tämä tuote lisättiin koriin