10 litrainen bag-in-box mehun säilytyspussi, 300 kpl (laatikko)

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus
  • 10 litrainen läpinäkyvä mehun säilytyspussi hanalla (ilman laatikkoa)
  • hana on pussin pohjalla keskiosassa
  • sertifioitu kuumaa täyttöä varten
  • 300 kpl pakkauksessa, 4200 kpl lavalla
  • pienin tilaus 300 kpl, mitä suurempi tilaus sitä halvempi kappalehinta
  • valmistettu Ranskassa

tekniset tiedot
hana tuoteseloste
vaatimustenmukaisuusvakuutusBag-in-Box säilytyspussit ovat mehun, viinin tai jonkun muun hiilihapottoman juoman säilömistä varten. Säilytyspussin etu on, että omenamehu pysyy tuoreena pussissa vähintään 12 kuukautta ja avoimessa pussissa vähintään 4 viikkoa, joka on paljon pidempään kuin purkissa tai pullossa. Pussi puristuu vakuumiin, kun mehua nautitaan hanan kautta. Ilma ei pääse mehuun sinetöidyn hanan ja kaksoiskerroksisen pussin läpi. Kun avaat hanan, mehu säilyy noin 2-3 kuukautta, joka on huomattavasti pidempään kuin purkeilla.

Mehupussit tulee täyttää mehulla, joka on kuumennettu noin 78-80°C lämpötilaan. Omenamehun keittäminen ei ole tarpeen, sillä jo noin 78°C lämpötilassa kaikki hiiva ja käymistä aiheuttavat bakteerit tuhoutuvat. Täyttäessäsi pussin poista hana, joka voidaan helposti vetää irti pussista. Pussin täyttö hoituu 30 mm halkaisijan kolon kautta, joka on pussin pohjassa (josta hana aiemmin irrotettiin). Täyttöprosessi on helpompaa, kun hyödynnetään pussin pidikettä ja suppiloa. Täytön jälkeen päästä ulos kaikki ylimääräinen ilma pussista ja laita hana takaisin paikoilleen. Jätä täytetyt ja sinetöidyt pussit lepäämään hana ylöspäin kunnes ne ovat jäähtyneet noin 35°C lämpötilaan. Kun mehupussit ovat jäähtyneet, aseta pussi laatikon sisälle. Nyt mehu voidaan säilöä huoneenlämpötilassa vähintään vuoden ajan. Pussit voidaan siirtää säilytykseen myös ilman laatikkoa korkeintaan kaksi kerrosta toistensa päälle. Pussit ilman laatikkoa tulee suojata suoralta valolta.

Täytettäessä pusseja varmista, että mehu ei ylitä määrättyä rajaa. Esimerkiksi 5 litran mehupussiin mahtuu jopa 7 litraa mehua, mutta se ei mahdu laatikkoon, jos ylität 5 litran rajan.

Alla olevassa videossa näytämme pussin täytön kuumennetulla omenamehulla 65l säiliöstä. Käytämme myös käsityönä valmistettua pussin pidikettä, jotta pussi pysyy paikallaan säiliön alla:


Tämä tuote lisättiin koriin