Käsikäyttöinen omenamurskain Fratelli Baesso 15L
omenamurskain Fratelli Baesso B100

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus
Tällä käsikäyttöisellä rouhijalla rouhit omenoita ja hedelmiä kevyesti marjojen murskaaminen onnistuu myös tällä rouhijalla. Valssit ovat hapon kestävää nylonia ja ne ovat säädettävissä. 

  • Suppilo ja terät ruostumatonta terästä
  • Valssit kestävää nailonia
  • Suppilon tilavuus: 15 l
  • Paino: 15 kg 
  • Suppilon mitat: 36 x 42 cm
valmistettu Italiassa

Käsikäyttöinen omenamurskain Fratelli Baesso 15L

Käsikäyttöinen hedelmämurskain toimii ilman sähköä. Fratelli Baesso B100 murskain sopii hedelmien ja marjojen murskaamiseen ennen puristusta. Murskain on varustettu kahdella valssilla, joissa on raastavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät.

Käsikäyttöistä hedelmäraastinta pyöritetään suurella vauhtipyörällä, joka sijaitsee raastimen sivussa. Valtava vauhtipyörä tarjoaa sopivan inertian, joka helpottaa tarvittavan tehon siirtämisessä raastimeen. Jotta varmistetaan sulava ja helppokäyttöinen toiminta, omenamurskain kannattaa sijoittaa vakaan alustan päälle esim. kahden tuolin tai pöydän väliin. Tämän lisäksi suosittelemme päältä avoimen säiliön tai ämpärin sijoittamista murskaimen alle, jotta syntyvä murska voidaan kerätä kätevästi.

Suosittelemme kahden henkilön työskentelevän tämän murskaimen kanssa. Yksi hallitsee murskainta pyörittämällä vauhtipyörää ja toinen syöttää hedelmiä suppiloon. Näin on mahdollista murskata jopa 300 kiloa omenoita tunnissa.

Kätevä omenamurskain sopii loistavasti pienien omenatarhojen omistajille tai henkilöille, jotka valmistavat omenamehua usein mutta pienissä erissä.

 


Tämä tuote lisättiin koriin