Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

alk. 4390 €
hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa, toimituskulut lisätään hintaan, kysy tarjousta
Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1,5. Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella 60 litran korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 180 kg/t. Mukana toimitetaan Voran murskain RM1,5. 

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

Tuottavuus

180 kg/t

Korin tilavuus

60 l

Moottoriteho

1,1 kW

Murskaimen teho

1,5 kW

Puristuksen voima

150 kN

Sähköinen liitäntä

400V / 16A

Force

16,2 to

Voima

320 baria

Mehun saanto

75%

Alustan liitin

Ø30 mm

Mäskin poistokorkeus

1770 mm

Mehun poistokorkeus

480 mm

Mehusammion materiaali

polyesteri

Pituus

1000 mm

Leveys

900 mm

Korkeus

1700 mm

Paino

216 kg


Hydraulinen koripuristin 60k ja mukana toimitettava hedelmämurskain RM 1,5. Hedelmät syötetään murskaimen päällä olevaan suppiloon, josta ne siirtyvät silppuriin. Järeä roottori murskaa hedelmät, ja ne silputaan siivilälevyn läpi. Murskaimessa on vaihdettavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. 8 mm leikkauslevy toimitetaan murskaimen mukana. Sopii siemenhedelmien, kivellisten hedelmien ja marjojen murskaamiseen. Murskatut hedelmät ohjataan suoraan puristimen 60 litraiseen koriin. Silputtujen mäskin kerrosten väliin tulee sijoittaa puiset levyt. Kun kori on täynnä, kori käännetään pois puristimesta.

Voran 60k koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jolla on korkea mehun saanto ja tuottavuus jopa 180 kg/t. Kaikki hedelmien kanssa kosketuksissa olevat osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, puusta tai muovista. Puristimen kori on valmistettu kovasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Kori on helppo liikutella, joka helpottaa sen täyttöä ja tyhjentämistä. 60k-puristimen korissa on vahva ja helppo käyttää epäkesko metallivanne, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korin sisälle menevä polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan myös puristimen kanssa.

Voran 60k koripuristin on helppo ja turvallinen käyttää sen automaattisen paineensäätöventtiiliin ansiosta. 60k-puristimessa on automaattinen 380 baarin varoventtiili. Puristimessa on myös huoltovapaa hydraulinen pumppu ilman imuventtiiliä.

Lataa tuotteen esite: Hydraulinen koripuristin Voran 60K , Keskipakoinen murskain Voran RM 1,5.