Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hihnapuristin Voran EBP650

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1500 kiloa omenamäskiä tunnissa.

TEKNISET TIEDOT

 • Tuottavuus

  1500 kg/t

  Puristimen teho

  0,55 kW

  Puhdistusjärjestelmän teho

  0,12 kW

  Sähköinen liitäntä

  3x400V / 16A

  Kontaktiaika

  1,8-3,8 min

  Vyön nopeus

  0,9-1,8 m/min

  Materiaali

  1.4301 / AISI 304

  Hihnan leveys

  650 mm

  Liuskan pituus

  8120 mm

  Vedenkulutus puhdistuksessa

  3 l/min

  Mäskin sisäänoton korkeus

  1460 mm

  Pituus

  1460 mm

  Leveys

  2538 mm

  Korkeus

  1463 mm

  Paino

  1060 kg • Tämän hihnapuristimen käyttö on täysin automatisoitua, jatkuvaa ja vaatii vain vähäisen määrän valvontaa. Optimi mehun laatu ja korkea jopa 75% saanto ovat taattu puristusnopeuden ja voiman säädön ansiosta. Hihnapuristinta voidaan käyttää kaikenlaisten hedelmien (kivellisten hedelmien kivet pitää poistaa ennen puristusta), marjojen, vihannesten kanssa ja useiden materiaalien kuivaukseen.

 • Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kaikkien osien helppoon käsiteltävyyteen ja puhdistukseen. Keskipaneeli on helppo avata ja kaikki osat kuten mittauslaatikko, murskan syöttö, mehun virtausastia, mehuastia jne. voidaan irrottaa ilman työkaluja. Tämän ansiosta osat voidaan puhdistaa tehokkaasti käsittelyn aikana ja jälkeen.

 • Kaikki tuotteen kanssa kosketuksissa olevat osat soveltuvat ruoka-aineiden käsittelyyn. Kaikki osat ovat ruostumatonta terästä, jotta tiukimmatkin vaatimukset ruoka-aineiden käsittelylle täyttyvät. Tämän koneen erikoisuus on sen alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset, jotka ovat osittain puristusrullien ansiota. Ne ovat kiinnitetty akseleihin ilman, että ne altistuvat muuttuvaan taipumisrasitukseen. Käyttämällä pitkää levyhihnaa takaa murskan tasaisen laadun ja vähentää koneen huoltotarvetta.

 • Lataa tuotteen esite:

  Hihnapuristin Voran EBP650