Malli | M20EL | M20ESt | M28E | M38E | M48E | M60E | M80E | M100E | M120E |
Tilavuus | 20 l | 20 l | 28 l | 38 l | 48 l | 60 l | 80 l | 100 l | 120 l |
Lämmitysasetusten määrä
| 3 | 3 | 3 | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 |
Teho | 3,5 kW | 4,5 kW | 4,5 kW | 6 kW | 6 kW | 6 kW | 9 kW | 9 kW | 10,5 kW |
Lämmittimen liitäntä
| 230 V | 380 V | 380 V | 380 V | 380 V | 380 V | 380 V | 380 V | 380 V |
Mikserin liitäntä
| 230 V | 230 V | 230 V | 230 V | 230 V | 230 V | 230 V | 230 V | 230 V |
Sekoittimen nopeus
| 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp | 25 rmp |
Paino | 45 kg | 40 kg | 45 kg | 55 kg | 60 kg | 65 kg | 70 kg | 75 kg | 75 kg |
Keittoastiat
sähkökuumennuksella marmeladin ja hillon tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu
kuparista, joka sopii parhaiten hillon käsittelyyn. Kupari vähentää bakteerien
määrää ja takaa näin paremman säilyvyyden hillolle. Keittäminen kuparisäiliössä
takaa optimin maun ja ulkonäön. Esimerkiksi marmeladin tai hillon väri on
luonnollisempi, kun ne keitetään kuparisäiliöissä ja niihin ei lisätä
keinotekoisia väriaineita (esim. mansikkahillot). Joten kupari vähentää
säilöntäaineiden ja keinotekoisten väriaineiden määrää!
Säiliöt ovat varustettu sähköisellä sekoittimella,
painemittarilla, varoventtiileillä ja täyttösuppilolla. Keittosäiliön kansi on
valmistettu ruostumattomasta teräksessä, ja se on kaksiosainen. Kannen
pienemmän osan alla on ritilä, jota voidaan käyttää ainesosien tai sokerin
lisäämiseen. Kannen suurempi osa avaa säiliön koko yläosan, jonka ansiosta se
on helppo tyhjentää ja puhdistaa. Keittosäiliöillä on joko 3 tai 6 eri
lämmitysasetusta, joka riippuu mallin koosta.