Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99 eur tilauksille

hedelmämurskaimet

Rouhijaa tarvitaan omenoiden murskaamiseen ennen puristamista. Rouhijassa omenat muuttuvat tasaiseksi massaksi, josta on helppo puristaa mehua. Rouhinnan ansiosta mehua saadaan puristettua mahdollisimman paljon. Suosittelemme murskaamaan omenat yhtä tai kahta tuntia ennen puristamista, jolloin mehu erottuu helpommin.

Millainen rouhija tulisi valita?

Meillä on sekä mekaanisia, käsin käytettäviä että sähköllä toimivia rouhijoita.

Mekaaniset rouhijat sopivat sekä hedelmien että marjojen murskaamiseen.  Ei kannata aliarvioida mekaanisia rouhijoita. Niiden käyttäminen ei vaadi paljon fyysistä voimaa. Tehokkaat hampaat tarttuvat ja murskaavat omenat erittäin nopeasti ja ilman minkäänlaisia ongelmia. Yhdessä tunnissa kaksi henkilöä - toinen pyörittämässä pyörää, toinen kaatamassa omenoita - voi murskata jopa 300 kg omenoita.

Sähköllä toimivat rouhijat antavat hyvän suoritustehon, murskaavat nopeasti (jopa 1000 kg tunnissa) ja tuottavat pieneksi murskatun massan, josta tulee isompi määrä mehua puristettaessa. Rouhijat tarvitsevat 220 V sähkövirran. 

Sekä mekaanisissa että sähköllä toimivissa rouhijoissa on leveäsuiset suppilot, joihin omenat on helppoa kaataa suoraan ämpäristä.