Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF500 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin. Tuottavuus jopa 500 l/h.

TEKNISET TIEDOT

Tuottavuus

500 l/t (10l pussit)

Materiaali

1.4301 / AISI 304

Sähköinen liitäntä

230V / 16A

Mehusäiliö

40 l

Pituus

700 mm

Leveys

900 mm

Korkeus

930 mm

Paino

75 kg


MBF500 täyttöjärjestelmä tarjoaa puoliautomaattisen ratkaisun 3, 5, 10 ja 20 litraisten pussien täyttöä varten. Bag-in-Box täyttöjärjestelmä on varustettu kahdella litramäärän näyttävillä näytöillä. Nämä näytöt voidaan nollata käsin ja erikseen. Tämä mahdollistaa täyttöprosessin punnitsemisen, vaikka käytettäisiin erikokoisia bag-in-box kokoja. Mehu siirretään pastörointilaitteeseen pumpulla ja siitä täyttökoneen säiliöön.
 
Kun pussi on laitettu lukitusmekanismiin ja korkki on poistettu käsin, täyttöasema asetetaan pussin suuaukon kohdalle. Pussi täytetään ennalta-asetetun määrän verran painovoima avusteisesti. Täyttöventtiiliä säätää kalibroitava vaaka ja sulkeutuu, kun haluttu määrä on saavutettu. Tämä järjestelmä on erittäin tarkka täytössä. Kaikki täyttökoneet ovat varustettu analogisella lämpömittarilla nopeaa lämpötilan tarkistamista silmin.

Lataa tuotteen esite:

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF500