Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hydraulinen koripuristin Voran 100K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasia puusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

TEKNISET TIEDOT

Tuottavuus

300 kg/t

Korin tilavuus

100 l

Moottoriteho

1,5 kW

Puristuksen voima

240 kN

Sähköinen liitäntä

400V / 16A

Paine

380 baria

Mehun saanto

75%

Alustan liitin

Ø30 mm

Mäskin poistokorkeus

1151 mm

Mehun poistokorkeus

525 mm

Mehusammion materiaali

Ruostumaton teräs / 1.4301

Pituus

1178 mm

Leveys

800 mm

Korkeus

1907 mm

Paino

342 kg

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jolla on korkea mehun saanto ja tuottavuus jopa 300 kg/t. Kaikki hedelmien kanssa kosketuksissa olevat osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, puusta tai muovista. Puristimen kori on valmistettu kovasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Kori on helppo liikutella, joka helpottaa sen täyttöä ja tyhjentämistä. 100k-puristimessa on vahva ja helppo käyttää epäkesko metallivanne, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korin sisälle menevä polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan myös puristimen mukana. 

Voran 100k koripuristin on helppo ja turvallinen käyttää sen automaattisen paineensäätöventtiiliin ansiosta. 100k-puristimessa on automaattinen 380 baarin varoventtiili. Puristimessa on myös huoltovapaa hydraulinen pumppu ilman imuventtiiliä.

Lataa tuotteen esite:
Hydraulinen koripuristin Voran 100K