Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hihnapuristin Voran EBP580

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

TEKNISET TIEDOT

Tuottavuus

1000 kg/t

Puristimen teho

0,75 kW

Puhdistusjärjestelmän teho

 0,37 kW

Sähköinen liitäntä

400V /16A

Kontaktiaika

 0,6-1,6 min

Vyön nopeus

2 ,1 - 5,5 m/min

Materiaali

1.4301 / AISI 304

Hihnan leveys

580 mm

Vedenkulutus puhdistuksessa

12 l/min

Mäskin poiston korkeus

305 mm

Pituus

2145 mm

Leveys

1270 mm

Korkeus

1290 mm

Paino

670 kg


Tämän hihnapuristimen käyttö on täysin automatisoitua, jatkuvaa ja vaatii vain vähäisen määrän valvontaa. Optimi mehun laatu ja korkea jopa 75% saanto ovat taattu puristusnopeuden ja voiman säädön ansiosta. Hihnapuristinta voidaan käyttää kaikenlaisten hedelmien (kivellisten hedelmien kivet pitää poistaa ennen puristusta), marjojen, vihannesten kanssa ja useiden materiaalien kuivaukseen. 

Suunnitellussa on kiinnitetty erityistä huomiota kaikkien osien helppoon käsiteltävyyteen ja puhdistukseen. Keskipaneeli on helppo avata ja kaikki osat kuten mittauslaatikko, murskan syöttö, mehun virtauslevy, mehuastia jne. voidaan irrottaa ilman työkaluja. Tämän ansiosta osat voidaan puhdistaa tehokkaasti käsittelyn aikana ja jälkeen. Puristimessa on kevyt ja helppo irrottaa suojaus, joka voidaan irrottaa ilman työkaluja. 

Kaikki tuotteen kanssa kosketuksissa olevat osat soveltuvat ruoka-aineiden käsittelyyn. Kaikki osat ovat ruostumatonta terästä, jotta tiukimmatkin vaatimukset ruoka-aineiden käsittelylle täyttyvät. Tämän koneen erikoisuus on sen alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset, jotka ovat osittain puristusrullien ansiota. Ne ovat kiinnitetty akseleihin ilman, että ne altistuvat muuttuvaan taipumisrasitukseen. Käyttämällä pitkää levyhihnaa takaa murskan tasaisen laadun ja vähentää koneen huoltotarvetta.

EBP580 hihnapuristin on yhteensopiva puhdistus-murskaus-nostin -järjestelmien SA200 tai WA LC40 kanssa.

Hihnapuristin Voran EBP580