Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hihnapuristin Voran EBP420

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 600 kiloa omenamäskiä tunnissa.

TEKNISET TIEDOT

    1090 mm

Tuottavuus

600 kg/t

Puristimen teho

0,75 kW

Puhdistusjärjestelmän teho

0,37 kW

Sähköinen liitäntä

400V /16A

Vyön nopeus

2 ,1 - 5,5 m/min

Materiaali

1.4301 / AISI 304

Hihnan leveys

240 - 460 mm

Liuskan pituus

420 mm

Vedenkulutus puhdistuksessa

12 l/min

Mäskin sisäänoton korkeus

1290 mm

Mäskin ulostulon korkeus

780 mm

Pituus

1820 mm

Leveys


Korkeus

1290 mm

Paino

550 kg
Tämän hihnapuristimen käyttö on täysin automatisoitua, jatkuvaa ja vaatii vain vähäisen määrän valvontaa. Optimi mehun laatu ja korkea jopa 70% saanto ovat taattu puristusnopeuden ja voiman säädön ansiosta. Hihnapuristinta voidaan käyttää kaikenlaisten hedelmien (kivellisten hedelmien kivet pitää poistaa ennen puristusta), marjojen, vihannesten kanssa ja useiden materiaalien kuivaukseen.

Suunnitellussa on kiinnitetty erityistä huomiota kaikkien osien helppoon käsiteltävyyteen ja puhdistukseen. Keskipaneeli on helppo avata ja kaikki osat kuten mittauslaatikko, murskan syöttö, mehun virtauslevy, mehuastia jne. voidaan irrottaa ilman työkaluja. Tämän ansiosta osat voidaan puhdistaa tehokkaasti käsittelyn aikana ja jälkeen. Puristimessa on kevyt ja helppo irrottaa suojaus, joka voidaan irrottaa ilman työkaluja.

Kaikki tuotteen kanssa kosketuksissa olevat osat soveltuvat ruoka-aineiden käsittelyyn. Kaikki osat ovat ruostumatonta terästä, jotta tiukimmatkin vaatimukset ruoka-aineiden käsittelylle täyttyvät. Tämän koneen erikoisuus on sen alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset, jotka ovat osittain puristusrullien ansiota. Ne ovat kiinnitetty akseleihin ilman, että ne altistuvat muuttuvaan taipumisrasitukseen. Käyttämällä pitkää levyhihnaa takaa murskan tasaisen laadun ja vähentää koneen huoltotarvetta.

Yhteensopiva pesu-nostin -järjestelmän Voran SA200 kanssa, jossa on keskipakoinen murskain RM2,2.

Lataa tuotteen esite:
Hihnapuristin Voran EBP420