Hillon keittoastiat käsisekoittimella 15-120 l


Keittosäiliöt käsisekoittimella hillon tai marmeladin tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista ja niiden ympärillä on haudutusastia, joka on ruostumatonta terästä. Tarjolla on säiliöitä lukuisina eri kokoina 15 - 120 l. 

Hillon keittoastiat käsisekoittimella 15-120 l

Malli

M15H

M20HL

M20HSt

M28H

M38H

M48H

M60H

M80H

M9120H

Kapasiteetti

15 l

20 l

20 l

28 l

38 l

48 l

60 l

80 l

120 l

Lämmitysasetusten määrä

3

3

3

3

6

6

6

6

6

Teho

3,5 kW

3,5 kW

4,5 kW

4,5 kW

6 kW

6 kW

6 kW

9 kW

10,5 kW

Sähköinen liitäntä

230 V

230 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

Paino

35 kg

35 kg

35 kg

40 kg

50 kg

50 kg

60 kg

65 kg

70 kg


Keittoastiat sähkökuumennuksella marmeladin ja hillon tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista, joka sopii parhaiten hillon käsittelyyn. Kupari vähentää bakteerien määrää ja takaa näin paremman säilyvyyden hillolle. Keittäminen kuparisäiliössä takaa optimin maun ja ulkonäön. Esimerkiksi marmeladin tai hillon väri on luonnollisempi, kun ne keitetään kuparisäiliöissä ja niihin ei lisätä keinotekoisia väriaineita (esim. mansikkahillot). Joten kupari vähentää säilöntäaineiden ja keinotekoisten väriaineiden määrää!
 
Säiliöt ovat varustettu käsisekoittimella, painemittarilla, varoventtiileillä ja täyttösuppilolla. Keittosäiliön kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksessä, ja se on kaksiosainen. Kannen pienemmän osan alla on ritilä, jota voidaan käyttää ainesosien tai sokerin lisäämiseen. Kannen suurempi osa avaa säiliön koko yläosan, jonka ansiosta se on helppo tyhjentää ja puhdistaa. Keittosäiliöillä on joko 3 tai 6 eri lämmitysasetusta, joka riippuu mallin koosta.